06-23735479 / 06-51889177

info@veenemanbak.nl

Spraak- en taalproblemen

Hulp bij spraak- en/of eetproblemen

Behandelingen voor baby’s en jonge kinderen

Geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici

Home » Spraak- en taalproblemen

U kunt met uw kind kan bij ons terecht voor het behandelen van verschillende problemen met de spraak- en taalverwerving. Wij helpen bij spraak- en taalproblemen bij (jonge) kinderen. Bij Veeneman & Bak, praktijk voor (pre)logopedie in Kilder, bieden wij effectieve behandelingen aan waardoor de spraak- en taalproblemen van uw kind verholpen worden. Ook vervullen wij een adviserende rol, zodat u ook met vragen over de spraak- en taalontwikkeling van uw kind bij ons terecht kunt.

Problematiek op het gebied van spraak, taal, eten of drinken?

Meld uw kind aan

Diverse soorten spraak- of taalproblemen verhelpen

Bij kinderen zijn er verschillende spraakproblemen, zoals onverstaanbaar spreken en taalstoornissen. Bijvoorbeeld als uw kind niet gaat praten, of in korte zinnen blijft spreken. Soms heeft een kind problemen met het begrijpen van zinnen of opdrachten. We kunnen ook hulp bieden bij problemen met lezen en spelling. Uw kind kan ook moeite hebben met de klank-tekenkoppeling of juist met teksten lezen, of het gebruik van de spellingregels. Het kan zijn dat uw kind wat later is met communiceren. Maakt u zich echt zorgen over de taalontwikkeling van uw kind? Dan zijn u en uw kind bij ons van harte welkom. In onze praktijk voor logopedie helpen we uw kind verder. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in logopedie bij (zeer jonge) kinderen.

Heeft u vragen over onze diensten?

Vul het contactformulier in

Aanmelden bij onze praktijk

Voor meer informatie neemt u contact met ons op

Wilt u uw kind van zijn of haar stemstoornissen afhelpen? Meld uw kind dan aan voor een behandeling. Dit doet u via het online aanmeldformulier. Naast het behandelen van stemstoornissen van kinderen bieden wij andere diensten aan. Zo kunt u bij ons ook terecht voor een cursus Mindful Ouderschap. Wilt u meer informatie over wat wij voor u of uw kind kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-23735479 of 06-51889177 of door een e-mail te sturen naar info@veenemanbak.nl.