06-23735479 / 06-51889177

info@veenemanbak.nl

Prelogopedie

Hulp bij spraak- en/of eetproblemen

Behandelingen voor baby’s en jonge kinderen

Geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici

Home » Prelogopedie

Preverbale logopedie, ook wel prelogopedie genoemd, helpt kinderen bij het verminderen van diverse problemen op het gebied van eten en drinken en beginnende taalontwikkeling. Heeft uw kind moeite met het drinken uit de fles of het eten met een lepel? Dan kunt u terecht bij Veeneman & Bak, onze praktijk voor logopedie in Kilder. Wij beschikken over jarenlange ervaring met het behandelen van diverse eet en drinkproblemen bij kinderen. Daarom helpen we ook uw kind van zijn of haar klachten af!

Problematiek op het gebied van spraak, taal, eten of drinken?

Meld uw kind aan

Prelogopedie verhelpt diverse problemen bij beginnende taalontwikkeling

Brabbelen en zichzelf vocaliseren gaat niet bij iedere baby en peuter even gemakkelijk. Sommige jonge kinderen en baby’s ervaren complicaties bij de beginnende taalontwikkeling of hebben zelfs problemen met eten en/of drinken. Baby’s of peuters weigeren bijvoorbeeld simpelweg om te eten. Preverbale logopedie, ofwel prelogopedie, helpt wanneer uw kind last heeft van diverse eet- en drinkproblemen en complicaties bij beginnende taalontwikkeling, zoals:

  • Overmatig speekselverlies;
  • Verslikken, kokhalzen of zelfs braken;
  • Moeite hebben met het eten van voeding met stukjes;
  • Moeite met drinken uit een beker;
  • Zelden tot nooit brabbelen of vocaliseren.

In onze praktijk voor prelogopedie kunt u niet alleen terecht voor het behandelen van baby’s, ook kinderen met het syndroom van Down kunnen baat hebben bij preverbale logopedie.

Heeft u vragen over onze diensten?

Vul het contactformulier in

Aanmelden bij onze praktijk

Meld uw kind aan voor preverbale logopedie

Ervaart uw baby een of meerdere problemen of het gebied van eten, drinken of beginnende taalontwikkeling? Wacht dan niet langer en meldt uw baby aan voor prelogopedie. U meldt hem of haar eenvoudig online aan bij onze praktijk in Kilder door het aanmeldformulier in te vullen. Heeft u vragen over onze manier van behandelen? Dan bereikt u ons door te bellen naar 06-23735479 of 06-51889177. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@veenemanbak.nl.