06-23735479 / 06-51889177

info@veenemanbak.nl

Mijn peuter wil niet eten

Hulp bij spraak- taal- en/of eetproblemen

Behandelingen voor baby’s en jonge kinderen

Geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici

Home » Mijn peuter wil niet eten

Uw peuter wil niet eten? Dat kan verschillende oorzaken hebben. Bij Veeneman & Bak, praktijk voor (pre)logopedie in Kilder, zijn we gespecialiseerd in prelogopedie. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van peuters en baby’s met eet- en drinkproblemen. Zo helpen wij u graag verder wanneer uw peuter niet wil eten.

Problematiek op het gebied van spraak, taal, eten of drinken?

Meld uw kind aan

Uw peuter wil niet eten? Wij helpen u verder

Wanneer uw peuter zich vaak verslikt, moeite heeft met kauwen of helemaal niet wil eten, dan is het verstandig om te kiezen voor prelogopedie. Tijdens een behandeling in onze praktijk leert uw kind om de mondmotoriek te verbeteren door van een lepel te eten, voedsel met stukjes te kauwen en door te slikken, te drinken uit een beker en nog veel meer. Indien nodig schakelen wij de hulp in van jeugdverpleegkundigen, kinderartsen, kinderdiëtisten en kinderfysiotherapeuten.

Heeft u vragen over onze diensten?

Vul het contactformulier in

Aanmelden bij onze praktijk

Meld uw kind eenvoudig online aan

Heeft u een peuter die niet wil eten en weet u niet hoe u dit moet oplossen? Meld uw kind aan voor een behandeling van onze praktijk voor (pre)logopedie in Kilder. Dit doet u door het online aanmeldformulier in te vullen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06-23735479 of 06-51889177 of door een e-mail te sturen naar info@veenemanbak.nl.