06-23735479 / 06-51889177

info@veenemanbak.nl

Mondmotoriek bij peuters

Hulp bij spraak- en/of eetproblemen

Behandelingen voor baby’s en jonge kinderen

Geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici

Home » Mondmotoriek bij peuters

Een goede mondmotoriek is belangrijk voor peuters, zodat ze goed kunnen eten, drinken en communiceren. Bij Veeneman & Bak, praktijk voor (pre)logopedie in Kilder, helpen we peuters af van problemen met eten en drinken en andere verstoringen met de mondmotoriek. Onze praktijk is geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici, waardoor uw kind zeker is van een kwaliteitsbehandeling.

Problematiek op het gebied van spraak, taal, eten of drinken?

Meld uw kind aan

Problemen met de mondmotoriek bij peuters

Problemen met de mondmotoriek komt zowel voor bij peuters als bij baby’s. Baby’s en peuters met een verminderde mondmotoriek hebben vaak moeite met kauwen, drinken uit een fles, eten van een lepel en voedsel met stukjes eten. Ook ervaren zij vaak overmatig speekselverlies. Merkt u dat uw peuter of baby deze problemen ervaart of dat hij of zij niet wil eten? Dan is prelogopedie de uitkomst. Als ervaren (pre)logopedisten zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met eet- en drinkproblemen. Wij helpen baby’s en peuters met het verbeteren van de mondmotoriek, zodat zij snel van hun problemen afkomen.

Heeft u vragen over onze diensten?

Vul het contactformulier in

Aanmelden bij onze praktijk

Meld uw kind aan voor een behandeling

Heeft u interesse in onze behandeling voor de verbetering van de mondmotoriek? Meld uw kind dan vandaag nog aan bij onze praktijk voor (pre)logopedie in Kilder. Wenst u eerst wat vragen te stellen? Dan bereikt u ons door te bellen naar 06-23735479 of 06-51889177 of door een e-mail te sturen naar info@veenemanbak.nl.