06-23735479 / 06-51889177

info@veenemanbak.nl

Mindful Ouderschap

Hulp bij spraak- en/of eetproblemen

Behandelingen voor baby’s en jonge kinderen

Geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici

Home » Mindful Ouderschap

Mindful Ouderschap is dé oplossing voor iedere ouder die het gevoel heeft dat hij of zij tekortschiet op een of meerdere vlakken in het leven. Wilt u graag meer tijd doorbrengen met uw kind of kinderen, maar weet u niet hoe? Bent u altijd druk en in de weer? Dan helpt Veeneman & Bak, praktijk voor (pre)logopedie in Kilder, u verder.

Problematiek op het gebied van spraak, taal, eten of drinken?

Meld uw kind aan

Mindful Ouderschap: maak tijd voor uw kinderen

Iedereen wil zoveel mogelijk tijd doorbrengen met zijn of haar kinderen. Doet u uw best om uw kinderen de aandacht te geven die zij nodig hebben, maar heeft u steeds het gevoel dat u energie en tijd tekortkomt? Misschien kunt u zich vinden in de onderstaande stellingen:

  • U heeft het gevoel dat u op één of meerdere vlakken tekortkomt;
  • U bent vaak in strijd met uw kind(eren);
  • U doet u best om een fijne sfeer te creëren, maar dit lukt niet;
  • U heeft het gevoel dat u niet (voldoende) geniet van de tijd met uw kind(eren);
  • U heeft het gevoel dat u geen tijd heeft om te ontspannen.

Dan is een cursus Mindful Ouderschap dé uitkomst. Tijdens een cursus Mindful Ouderschap van onze (pre)logopedisten leert u hoe u meer grip krijgt op uw eigen emoties, terwijl u ook het gedrag van uw kind positief beïnvloedt. U leert om de behoeftes van uw kind beter aan te voelen, waardoor u hier beter op kunt inspelen.

Heeft u vragen over onze diensten?

Vul het contactformulier in

Aanmelden bij onze praktijk

Meld uzelf aan

Wilt u meer tijd doorbrengen met uw kinderen? Kies dan voor de cursus Mindful Ouderschap. U verbetert de band met uw kind én krijgt meer ontspanning en energie. Wilt u uzelf aanmelden voor deze training? Dit doet u via het online aanmeldformulier. Wist u dat ook uw kind van harte welkom is in onze praktijk? Zo bieden we logopedie voor kinderen en verzorgen we coaching met dieren. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-23735479 of 06-51889177 of door een e-mail te sturen naar info@veenemanbak.nl.