06-23735479 / 06-51889177

info@veenemanbak.nl

Mijn kind verslikt zich

Hulp bij spraak- en/of eetproblemen

Behandelingen voor baby’s en jonge kinderen

Geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici

Home » Mijn kind verslikt zich

Uw kind verslikt zich steeds? Dat is natuurlijk erg vervelend en het baart u hoogstwaarschijnlijk zorgen. Daarom maakt u een afspraak bij onze praktijk voor (pre)logopedie in Kilder. Veeneman & Bak verhelpt problemen met eten of drinken bij kinderen door middel van prelogopedie, bijvoorbeeld wanneer zij niet goed kunnen slikken. Wij hebben vele jaren ervaring met deze doelgroep en weten precies hoe wij effectief te werk moeten gaan.

Problematiek op het gebied van spraak, taal, eten of drinken?

Meld uw kind aan

Uw kind verslikt zich? Wij helpen hem of haar verder

Merkt u dat uw kind zich steeds verslikt? Als kinderen problemen hebben met eten en drinken en niet goed kunnen slikken, dan kan dit diverse oorzaken hebben. Zo kunnen kinderen die prematuur geboren zijn in de eerste weken eet- en drinkproblemen hebben, zoals niet goed kunnen slikken. Ook kunt u ervaren dat uw kind met het syndroom van Down zich steeds verslikt. Dit komt doordat zij veelal een tragere ontwikkeling hebben, waardoor het eten en drinken moeilijker gaat. Prelogopedie is dan dé oplossing. In onze praktijk voor (pre)logopedie in Kilder kan uw kind terecht voor een passende behandeling, waarmee we hem of haar van de eet- en drinkproblemen afhelpen.

Heeft u vragen over onze diensten?

Vul het contactformulier in

Aanmelden bij onze praktijk

Neem contact met ons op voor meer informatie

Naast behandelingen voor kinderen die niet goed kunnen slikken, kunt u bij ons ook terecht voor behandelingen voor kinderen met spraak- en/of taalproblemen, lees- en spellingproblemen, of problemen met verwerving van de leesvoorwaarden. Ook voeren wij allerlei andere behandelingen uit, zoals systemisch energetisch coachen met dieren en een cursus voor Mindful Ouderschap. Wilt u meer informatie over onze praktijk en de behandelingen die wij uitvoeren? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 06-23735479 of 06-51889177 of door een e-mail te sturen naar info@veenemanbak.nl