06-23735479 / 06-51889177

info@veenemanbak.nl

Eetstoornissen bij kinderen

Hulp bij spraak- en/of eetproblemen

Behandelingen voor baby’s en jonge kinderen

Geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici

Home » Eetstoornissen bij kinderen

Eetstoornissen bij kinderen komen regelmatig voor. Veelal zijn deze problemen te verhelpen met prelogopedie. Hiervoor zit u goed bij Veeneman & Bak, onze logopediepraktijk in Kilder. Wij beschikken over vele jaren ervaring met (pre)logopedie bij kinderen met eetstoornissen en uiteenlopende problemen met eten, drinken en spraak. Wij zorgen ervoor dat uw kind de behandeling krijgt die hij of zij nodig heeft.

Problematiek op het gebied van spraak, taal, eten of drinken?

Meld uw kind aan

Oorzaken van eetstoornissen bij kinderen

Drink- en eetstoornissen bij kinderen wordt veroorzaakt door diverse problemen. Veelal hebben kinderen de spieren die zij nodig hebben om te eten en te drinken niet onder controle. Kinderen hebben moeite met eten door middel van een lepel, kauwen van het voedsel en het voedsel doorslikken. Bij kinderen met eetstoornissen komt het vaak voor dat zij zich snel verslikken en zelfs kokhalzen of braken. Prelogopedie biedt dan zeker de oplossing. Wij leren uw kind om het voedsel op de juiste manier te kauwen en door te slikken. Zo hebben veel kinderen baat gehad bij onze behandelingen.

Heeft u vragen over onze diensten?

Vul het contactformulier in

Aanmelden bij onze praktijk

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u een peuter die niet wil eten of ervaart hij of zij andere problemen met de mondmotoriek? In onze logopediepraktijk in Kilder helpen wij kinderen van hun eetstoornissen af. Wenst u meer informatie over onze manier van behandelen? Schroom dan zeker niet om contact met ons op te nemen. U bereikt ons door te bellen naar 06-23735479 of 06-51889177 of door een e-mail te sturen naar info@veenemanbak.nl. Wilt u uw kind gelijk aanmelden? Doe dit dan via het online aanmeldformulier.