06-23735479 / 06-51889177

info@veenemanbak.nl

Mijn baby van 11 maanden wil niet eten

Hulp bij spraak- en/of eetproblemen

Behandelingen voor baby’s en jonge kinderen

Geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici

Home » Mijn baby van 11 maanden wil niet eten

Heeft u een baby van 11 maanden en wil hij of zij niet eten? Dat is natuurlijk erg vervelend, maar Veeneman & Bak, onze logopediepraktijk in Kilder, helpt u graag. Wij beschikken over jarenlange ervaring met het behandelen van baby’s en peuters met eet- en drinkproblemen. Waar nodig schakelen we de hulp in van jeugdverpleegkundigen, kinderartsen, kinderdiëtisten en kinderfysiotherapeuten.

Problematiek op het gebied van spraak, taal, eten of drinken?

Meld uw kind aan

Uw baby van 11 maanden wil niet eten? Wij helpen u graag verder

Als uw baby van 11 maanden niet wil eten, dan kan dat uiteraard komen doordat hij of zij moet wennen aan nieuwe smaken en structuren. Vaak gaat deze periode vanzelf weer over. Echter, merkt u dat uw baby van 11 maanden echt niet wil eten en baart dit u echt zorgen? Dan is het verstandig om hem of haar aan te melden voor prelogopedie. Wij leren uw baby om te drinken uit de fles, van de borst of hoe hij of zij van een lepel eet.

Heeft u vragen over onze diensten?

Vul het contactformulier in

Aanmelden bij onze praktijk

Meld uw kind aan via het online formulier

Om eetstoornissen bij kinderen te voorkomen, is het belangrijk dat u de problemen met eten en drinken snel laat behandelen. Wil uw baby van 11 maanden niet eten en wilt u dit probleem oplossen? Meld hem of haar dan aan via het online aanmeldformulier. Door middel van onze effectieve behandeling zal hij of zij snel van de eet- en drinkproblemen af zijn. Heeft u vragen? Dan bereikt u onze praktijk in Kilder door te bellen naar 06-23735479 of 06-51889177 of door een e-mail te sturen naar info@veenemanbak.nl.